خرید کدام نوع طلا برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟ رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان: نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امید بخشی به بخش خصوصی در ایران است فروشندگان پرقدرت در صحنه بورس امروز ظاهر شدند + عکس (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) محکومیت هزار میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه گندم در خراسان رضوی واردات ۱.۸ میلیارد دلار طلا برای رفع تعهد ارزی در سال گذشته اولویت اختصاص ارز به صنایع داخلی اعلام شد ریزش قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برنامه جلسات اتاق بازرگانی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار تکلیف جدی دولت به وزرا؛ نرخ رشد اقتصادی هر دستگاه در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری شد ایران‌خودرو قیمت جدید هایما S۷ را اعلام کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار ارزان شد، کالا نه | شهرآرا علت کاهش‌نیافتن قیمت اقلام را پس از فروکش‌کردن تلاطم‌های ارزی بررسی می‌کند نبود کارگر ماهر دلیل افزایش حوادث ناشی از کار کاهش دلار حباب سکه را کوچک کرد + جدول (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) کارِ «طرح ساماندهی کارکنان» قبل پایان کار مجلس یازدهم تمام شود رهن و اجاره در منطقه آپارتمان‌نشین مشهد چقدر است؟ + جدول (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون امور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: پیشنهادی برای افزایش حق مسکن کارگران نداریم کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود آخرین تغییرات درباره زمان واریز یارانه معیشتی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو دربازار امروز | ۲۰۷ دوباره میلیاردی شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار
سرخط خبرها

کاربرد کابل رها کننده ترمز دستی چیست؟ | چه زمانی لنت ترمز را تعویض کنیم؟

  • کد خبر: ۹۴۸۵۹
  • ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۸
کاربرد کابل رها کننده ترمز دستی چیست؟ | چه زمانی لنت ترمز را تعویض کنیم؟
ترمز دستی که به ترمز پارک نیز معروف است برای ثابت نگه‌داشتن خودروی متوقف شده به کار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، ترمز دستی بخش مهمی از تجهیزات خودروست و پس از پارک کردن خودرو، در حفظ ایمنی نقش دارد. هنگامی که ترمز را می‌گیرید، چه با کشیدن دسته بین دو صندلی جلو یا فشار دادن پدال در سمت راننده، یک سیستم ترمز ثانویه را درگیر می‌کند که برای کمک به نگه داشتن خودرو در جای خود و کاهش فشار ناخواسته روی گیربکس طراحی شده است.

قبل از اینکه بتوانید یک بار دیگر با خیال راحت رانندگی کنید، باید ترمز را رها کنید و اینجاست که کابل آزاد کننده ترمز دستی وارد عمل می‌شود. بسته به تنظیمات در وسیله نقلیه خاص خود، یا یک دکمه رها کردن را فشار می‌دهید، یا دوباره پدال را فشار می‌دهید تا کابل رهاسازی فعال و ترمز دستی باز شود.

چه زمانی لنت ترمز را تعویض کنیم؟

در اینجا چندین نشانه وجود دارد که نشان می‌دهد به لنت ترمز جدید نیاز دارید:

اکثر خودرو‌های جدید امروزی دارای قطعات الکترونیکی هستند که در لنت ترمز تعبیه شده است. هنگامی که لنت در نقطه‌ای قرار می‌گیرد که باید تعویض شود، نمادی بر روی دسته ابزار داشبورد خودروی شما ظاهر می‌شود. برای اطلاع از شکل ظاهری نماد، با دفترچه راهنمای مالک خود مشورت کنید.

هنگامی که مواد روی لنت‌ها نزدیک به صفحه پشتی ساییده می‌شود، ممکن است صدای جیرجیر هنگام رانندگی بشنوید، صرف نظر از اینکه ترمز را فشار می‌دهید یا نه. این صدای جیرجیر به گونه‌ای طراحی شده است که شما را آگاه کند که لنت‌های ترمز در حال کم شدن هستند و نیاز به تعویض دارند.

اگر تمام مواد اصطکاک روی لنت ترمز فرسوده شده باشد، هنگام فشار دادن ترمز صدا‌های خراشیدن را خواهید شنید. تعویض لنت در این مرحله اجباری است و تا زمانی که خودرو اصلاح نشود، رانندگی ایمن نیست.

با گذشت زمان، روتور‌های ترمز ممکن است تغییرات ضخامت بیش از حد (>.۰۰۱ اینچ)، خروجی بیش از حد روی توپی چرخ (> ۰.۰۰۲ اینچ) ایجاد کنند، یا روتور ترمز ممکن است به دلیل دمای کار بالا انحراف پیدا کند. اگر این عیوب وجود داشته باشد، ممکن است هنگام ترمزگیری متوجه نبض در پدال ترمز یا فرمان شوید. در صورتی که روتور دارای هر یک از ایرادات ذکر شده در بالا باشد، نیاز به روتور یا تعویض روتور جدید خواهد بود.

اگر خودروی شما در هنگام ترمز به سمت راست یا چپ می‌کشد، می‌تواند نشانه‌ای از چسبندگی کالیپر ترمز، ناهماهنگی سیستم تعلیق، و گاهی اوقات نقص لاستیک یا باد کردن نامناسب لاستیک از پهلو به پهلو باشد. مکانیکی که وسیله نقلیه شما را بازرسی می‌کند تعیین می‌کند که آیا لنت ترمز جدید به تنهایی مشکل را حل می‌کند یا به تعمیرات دیگری نیاز است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->